Toneelvereniging

Opgericht 1948 Huissen

Nieuws

Nieuwe productie:

Een avondvullende voorstelling met 2 leuke eenakters en een sketch! U zult zich vast en zeker kostelijk amuseren.

We verwelkomen u graag in de “Gouden Engel” in april.  

“Kwizz’t” Een komedie geschreven door Anja Meijer

Het stuk speelt zich af tijdens een spelshow die opgenomen wordt voor tv. Bij de quiz kan zorg en hulp gewonnen worden voor een bejaard of gehandicapt familielid. De kandidaten hebben hun familielid voor wie een eventuele prijs bestemt is, meegenomen en zijn prominent aanwezig. Soms wel érg prominent… Het is ook maar de vraag of deze familieleden wel zo hulpbehoevend zijn… Of zijn het de mantelzorgers zelf die heel graag in de belangstelling willen staan? De quizmaster en en zijn assistent krijgen hun handen vol om dit zooitje ongeregeld in toom te houden en om de TV uitzending niet in het honderd te laten lopen. Maar of dat ook lukt…..

“Pizzeria”

Een sketch van een man en een vrouw die elkaar wat beter willen leren kennen tijdens een etentje in een pizzeria. Ze hebben gevoelens voor elkaar… maar… hoe laat je dat die ander weten?

“Diner Bij Kaarlicht“ Een komische éénakter geschreven door Patricia van Dijken.

De vrouw des huizes, Hortensia, staat er op dat alles in haar leven met klasse gedaan wordt! Hoewel ze niet van adelijke afkomst is voelt zij dat wel zo en als het niet goedschiks gaat…. James, haar arme maar vriendelijke man moet lijdzaam toezien hoe Hortensia zich in allerlei bochten wringt om in beeld te komen bij “de adel” en om James aan een hoge positie te helpen. Als dan een echte Baron zich aandient die een hapje komt eten wordt alles uit de kast gehaald om een overheerlijk diner te verzorgen. Zelfs de buren Bodisia en Eliza worden niet gespaard om aan het succes van het diner mee te werken. De familie van Hortensia probeert zij uit beeld te houden van de Baron en het waarom wordt snel duidelijk als blijkt dat de familie allesbehalve “van adel” is… De Baron heeft honger als hij komt, maar niet naar eten…

speeldata: 18, 19, 24, 25 en 26 maart 2017
aanvang: 20:00 uur
locatie: "de Gouden Engel" Helmichstraat Huissen